Dissabte, 20 d'abril de 2024
Bàsquet

Tremp acull la final a quatre de bàsquet en categoria júnior

Barça Lassa, Joventut de Badalona, Platges Mataró i Basket Almeda jugaran aquest cap de setmana la fase final de la temporada al Pavelló del Juncar

Redacció 26 d'abril de 2018 a les 12:14
Un jugador júnior del FC Barcelona, en imatge d'arxiu | FCB
Tremp viurà aquest cap de setmana una de les cites més destacades del bàsquet català. El Pavelló del Juncar de la ciutat acollirà dissabte i diumenge la final a quatre en categoria júnior, en que hi participaran el Barça Lassa, el Joventut de Badalona, el Platges Mataró i el Basket Almeda de Cornellà. 

El Joventut de Badalona buscarà reeditar el títol aconseguit la passada temporada i arriba com a primer classificat a la fase final amb un balanç global de 23 victòries i 5 derrotes. Els verd-i-negres es veuran les cares a la primera semifinal de la tarda del dissabte 28 d'abril, a les 17h, amb el Platges Mataró, que arriba a Tremp com a quart classificat. Els mataronins llueixen un 15-13 acumulat. 

La segona semifinal, que començarà a les set de la tarda, enfrontarà el segon classificat el Barça Lassa amb el tercer, el Basket Almeda. L’equip blaugrana presenta 26 victòries i 2 desfetes en tot l’exercici d’aquesta temporada, mentre que el seu rival serà el quadre de Cornellà, que acredita un 16-12 general. 

La final es disputarà el diumenge a dos quarts d'una del migdia. Abans però, s’haurà jugat el partit pel 3r i 4t classificat, un matx en que està en joc acompanyar els dos primers classificats al Campionat d’Espanya de clubs júnior que es disputarà d'aquí dues setmanes a Badajoz. L’alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha destacat que l’organització d’aquest tipus d’activitats ve acompanyat d’un retorn econòmic que repercuteix a la ciutat.

Barça i Joventut es reparteixen els set últims campionats, amb quatre victòries pels blaugranes i tres pels verd-i-negres. El Platges Mataró i el Basket Almeda lluitaran per fer-se un forat en aquesta hegemonia. 

Cartell de la final a 4 de Tremp. Foto: FCBQ

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació