Dimarts, 18 de juny de 2024

El Club Bàsquet Tremp no aixeca cap i perd clarament a Cornellà (79-55)

El proper dissabte l’equip intentarà agafar l’últim tren de la salvació al pavelló del Juncar davant el Gavà 2

Redacció 16 d'abril de 2018 a les 10:25
El Tremp, en imatge d’arxiu, jugarà dissabte un partit transcendental al Juncar | Darío Albert
El Club Bàsquet Tremp va perdre dissabte en la seva visita a la pista del Cornellà B. Ho va fer per 24 punts de diferència, amb un clar 79 a 55 al marcador. No obstant això, l’equip pallarès, que presentava tres baixes per aquest partit, va aguantar dins el partit fins al tercer quart.

El matx va començar amb avantatges clars pels locals, que s’endurien el primer quart per 23 a 15. El segon període va ser més igualat i l’avantatge local pràcticament es va mantenir fins a la mitja part, a la qual s’hi arribava amb un resultat de 45 a 34.

A la represa el Tremp va tenir una tímida reacció i es va arribar a col·locar a només 7 punts (48-41) al minut 3 del quart. El Cornellà, que arribava al matx amb una bona ratxa de resultats, va tornar a prémer l’accelerador per escapar-se, ara ja sí, de manera definitiva al finalitzar el quart (66-45). L’últim quart va ser de tràmit, amb un Tremp fos físicament, que va acusar les baixes i va acabar demanant l'hora.

Amb aquest resultat, el Tremp segueix a la cua de la classificació, amb 6 victòries i 19 derrotes. La permanència, que la marca el Gavà, és manté a dos victòries. Un Gavà que precisament visita el proper dissabte, a les 16:30h, el pavelló del Juncar. L’última oportunitat dels trempolins d’aferrar-se a la salvació.