Dimarts, 30 d'abril de 2024
joves

Votació final dels pressupostos participatius de l'Oficina Jove del Sobirà

L'organisme organitza una jornada lúdica per cloure les votacions als pressupostos

Darío Albert 12 d'abril de 2018 a les 11:47
La creació d'una colla castellera era una de les propostes del 2017 | Ajuntament de Sort
Com destinaries 4.000 euros? Aquesta és la pregunta que l'Oficina Jove del Pallars Sobirà fa als veïns de la comarca d'entre 12 i 35 anys. Per segon any consecutiu seran els joves els que decideixin com invertir el pressupost de l'organisme. És per això que ha organitzat diverses votacions pels 35 projectes que s'han proposat. 

Per donar l'última empenta a aquestes votacions, l'Oficina Jove prepara una calçotada popular que se celebrarà aquest dissabte al poliesportiu de Sort. La jornada comptarà amb una jam session oberta a tothom i actuacions artístiques de diverses entitats i grups de música de la comarca. La calçotada popular s'havia de celebrar el 24 de març però el mal temps va fer que s'ajornés la cita. 

Després d'una presentació breu de les propostes, els joves d'entre 17 i 34 anys que vulguin participar en les votacions hauran de repartir les tres monedes simbòliques que els hauran donat entre tots els projectes. Aquesta serà la primera part de la votació; la segona arribarà just després quan en petits grups hagin de consensuar com repartir la resta de monedes. 

La votació dels pressupostos participatius està oberta des del 24 de febrer. En aquest temps s'han organitzat sessions de votació als centres educatius de la comarca i ja hi ha tres projectes que compten amb el suport necessari per dur-los a terme. Són l'organització de classes de fotografia i vídeo; la creació d'una cafeteria a l'institut Hug Roger III de Sort; i la celebració d'activitats lúdiques a l'institut Ses Morelló d'Esterri d'Àneu. 


 

Cartell de la calçotada popular Foto: Oficina Jove

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació