Divendres, 26 d'abril de 2024
Procés català

Concentracions dels CDR, Òmnium i ANC aquest vespre contra la repressió de l'Estat

Convocades manifestacions a partir de les 8 del vespre arreu del Pallars

Redacció 23 de març de 2018 a les 17:42
Manifestació a la plaça Universitat per la llibertat dels presos | Òmnium
Els CDR de Catalunya han convocat una manifestació aquest divendres a les 19 h. als Jardinets de Gràcia de Barcelona després que Llarena hagi decidit si envia Turull, Rull, Forcadell, Romeva i Bassa a la presó. "Som al costat de les empresonades, processades i exiliades: Això és un atac a tot un poble i deixarem clar que estem preparades davant dels seus cops repressius", han apuntat en una piulada al compte de Twitter.
 
Al Pallars les concentracions més importants tindran lloc davant els ajuntaments de Tremp, Sort, la Pobla de Segur, Isona o Esterri d’Àneu. Totes les concentracions tindran lloc com la resta, a les 20 hores. La de Tremp, però, serà mitja hora mès tard, a les 20:30 hores. Unes convocatòries que coincidiran amb les que ANC i Òmnium han programat també per aquest vespre, també arreu del territori català.

"No podem normalitzar aquesta situació d'absoluta repressió i no ens podem quedar a casa! Hem de sortir al carrer de forma pacífica i cívica però amb determinació", han apuntat. A banda de la que tindrà lloc a les 20 h. a la plaça Catalunya, també demanen concentrar-se davant dels ajuntaments del país a la mateixa hora.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació