Dijous, 25 d'abril de 2024
setmana santa

El Museu de la Conca Dellà, obert per Setmana Santa

L'equipament cultural ofereix visites guiades a diferents elements patrimonials del municipi

Redacció 24 de març de 2018 a les 11:48
Una família en una visita guiada en un jaciment | Museu de la Conca Dellà
El Museu de la Conca Dellà obre les seves portes durant la Setmana Santa i prepara un seguit de visites guiades als elements patrimonials del municipi: el castell de Llordà, el jaciment de petjades de dinosaures de Basturs, el jaciment d'Orcau i la restauració del coll de titanosaure. 

Les visites, que no requereixen de concertació prèvia, començaran el dimecres 28 de març i s'allargaran fins el dilluns 1 d'abril. Així, el Castell de Llordà es podrà visitar el divendres a les 17h i el dissabte i diumenge a les 13h. La visita, d'uns 45 minuts de durada, té un preu de quatre euros. 

Les visites al jaciment de petjades de dinosaures de Basturs estan previstes per dimecres, divendres, dissabte i diumenge a les 10:15h. La visita té una durada aproximada de dues hores i s'iniciarà al Museu de la Conca Dellà. Fins al jaciment, però, caldrà anar amb vehicles propis i després caminar uns 20 minuts. El preu de la visita és des de 9,50 euros per als adults, amb dos euros de descompte per a infants de 8 a 14 anys. A més, en el preu està inclosa la visita al Museu. 
 

El coll del titanosaure trobat a Orcau també es podrà visitar. Foto: Museu

 
Pel que fa al jaciment d'Orcau, la dinàmica és la mateixa i l'únic que canvia respecte al de Basturs són els dies per visitar-lo. Divendres i dissabte es faran dues visites: a les 10:15h i a les 17:15h. L'horari de diumenge és a les 10:15h. 

Per últim, la restauració del coll de titanosaure es visitarà el dimecres i dijous a les 12 i a les 17:15; divendres i dissabte, a les 12h, les 13h i les 17:15h; i diumenge a les 12h i les 13h. La visita té una durada aproximada de mitja hora i s'inicia al magatzem del Museu de la Conca Dellà. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació