Dijous, 9 de maig de 2024
senyalització

Millores en la senyalització al Parc Natural de l’Alt Pirineu i a Aigüestortes

S’instal·laran suports informatius exteriors, així com pals indicadors i d’orientació a parcs i paratges protegits

Redacció 8 de març de 2018 a les 09:28
Panell indicatiu exterior al Parc Natural de l’Alt Pirineu | Territori
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat el procés de licitació del contracte de subministrament que permetrà la millora de la senyalització exterior de 12 espais naturals protegits gestionats per la Generalitat, per un import de prop de 145.200 euros, i un termini d’execució de 6 mesos. Entre aquests espais s’hi inclouen el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

L’objectiu és dotar aquestes àrees dels materials d’orientació i informació necessaris perquè els visitants puguin accedir als diferents punts d’interès, orientar-se adequadament i aprofundir en el coneixement del seu patrimoni natural. Es vol donar resposta, així, a l’increment progressiu de visitants que aquests indrets han experimentat, que comporta un ús intensiu d’aquests espais públics.

Així, d’una banda, es col·locarà nou material a espais de recent creació, i, de l’altra, es renovaran estructures malmeses existents. Es tracta de suports, panells i pals informatius, interpretatius i d’orientació. 

Els rètols hauran de complir una sèrie de característiques pel que fa a la  resistència i estabilitat, per assegurar la seva integritat davant possibles inclemències meteorològiques. També es regiran pel manual de senyalització d’espais naturals protegits elaborat el 2003 per homogeneïtzar els criteris i característiques d’aquest tipus d’estructures.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació