Divendres, 26 d'abril de 2024
teatre

L’actor Sergi López actuarà a La Lira de Tremp

Serà el 24 de febrer representant “Non Solum”, el monòleg que ha creat amb el dramaturg Jorge Picó

Redacció 10 de febrer de 2018 a les 11:43
L’actor català, Sergi López, en una imatge promocional | ACN
L’Espai Cultural La Lira de Tremp ha programat l’espectacle Non Solum, interpretat per l’actor català Sergi López, el proper dissabte 24 de febrer a les 20h. Aquest monòleg, que es va estrenar l’any 2005, el va escriure el mateix López a quatre mans amb el dramaturg Jorge Picó.

Es tracta d’una comèdia existencial que tal com descriu el seu creador: “és difícil d’explicar, per a qui no conegui res de l’obra, sempre dic que faig molts personatges, però tots són iguals”.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web de Tinc Ticket i surten a un preu anticipat de 18€. Tot i això, els menors de 25 anys les podran adquirir a un preu especial de 10€ i els Amics de La Lira a 15€. El dia de la representació tindran un cost de 20€ a la taquilla.

Amb aquest espectacle, La Lira de Tremp continua oferint entre la seva programació una selecció de teatre, espectacles de públic familiar, concerts de diversos estils i retransmissions d’òpera en directe. L’equipament va reobrir les seves portes l’any 2011 i ja és un dels referents culturals del Pirineu occidental.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació