Dilluns, 29 d'abril de 2024
joves

Els joves del Sobirà tornaran a decidir amb els pressupostos participatius

L’Oficina Jove del Pallars Sobirà distribuirà per segon any un total de 4.000 euros entre les propostes presentades

Jordi Ubach Llorens 6 de febrer de 2018 a les 10:03
La colla castellera del Sobirà va ser una de les propostes de l’any passat | Darío Albert
Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat, l’Oficina Jove del Pallars Sobirà ha tornat a convocar enguany els pressupostos participatius de la comarca, destinats als joves, amb una nova partida de 4.000 euros. L’objectiu d’aquesta campanya és materialitzar les idees dels i les joves en accions i activitats concretes. Ara s’ha obert la primera fase de recollida d'idees, oberta a tothom fins el 22 de febrer.

Un cop tancat el termini per presentar propostes començarà el procés de revisió que culminarà amb la votació de les mateixes, només apta per a joves d’entre 12 i 34 anys. No obstant, les propostes les pot formular qualsevol persona sense limitació d’edat. Entre les propostes aprovades l’any passat destaquen l’habilitació d’un espai per a joves a Esterri d’Àneu i Sort, la creació d’una colla castellera a la comarca, la restauració del gegant Atlant de Sort, la recuperació d’horts socials o tallers de grafits i rap.

Amb una partida econòmica inicial de 4.000 euros, els pressupostos participatius del Pallars Sobirà estan inclosos dins el marc del Consell Obert de Joves, un espai on els joves de la comarca poden fer sentir la seva veu respecte la gestió i polítiques del territori. Es tracta d'una prova pilot per assajar i promoure noves maneres de participar i implicar-se dels joves amb la comarca.
 

Envia la teva proposta fins el 22 de febrer

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació