Divendres, 19 d'abril de 2024
carnaval

Tremp incrementarà les mesures de control pel ball de Carnaval

L’Ajuntament controlarà especialment les persones que fumin dins el recinte, així com l’accés dels menors de 16 anys | Es duplicarà el nombre d’efectius de seguretat per tal de fer complir la normativa

Redacció 26 de gener de 2018 a les 10:58
Tremp duplicarà el nombre d’agents de seguretat per Carnaval | INS Tremp
Amb l’objectiu de fer complir amb la normativa que marca la Generalitat, l’Ajuntament de Tremp ha decidit incrementar les mesures de control i seguretat pel correcte desenvolupament de la festa de disfresses de Carnaval, prevista per la nit del dissabte 10 de febrer. És per aquest motiu que doblarà el nombre d’agents de seguretat que controlen l’accés i la seguretat al pavelló del Casal.

D’una banda, es vol complir al 100% la normativa pel que fa a l’organització de revetlles populars, prohibint l’accés al recinte als menors de 16 anys que no vinguin acompanyats del seu tutor legal o de la persona que aquest designi. Tots els nois i noies menors de 16 anys caldrà que presentin complimentat i signat un imprès en el moment d’accedir al recinte, i caldrà que els acompanyi i tuteli la persona que signa l’imprès com a responsable. L’imprès es pot recollir a l’ajuntament o descarregar-lo de la pàgina web.

D’altra banda, l’equip de govern vol assegurar-se que ningú fumi dins el pavelló del Casal. Un dels problemes amb què s’ha trobat el consistori és que moltes persones no es prenen seriosament la prohibició de fumar als balls populars. Per aquest motiu, segons han assegurat, els agents de seguretat tenen ordres expresses d’expulsar del recinte i no tornar a deixar entrar a totes les persones que estiguin fumant.

La festa de Carnaval està prevista per al dissabte 10 de febrer al pavelló el Casal, a partir de la 1h de la matinada, amb les versions del conjunt Zapping i una disco-mòbil posterior.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació