Dilluns, 29 d'abril de 2024
Sants Innocents

Les millors innocentades d’aquest any al Pallars

Ni s’ha excavat la rambla de Tremp ni a Sort s’ha creat una nova administració de loteria cooperativa

Redacció 29 de desembre de 2017 a les 09:45
La suposada nova administració de loteria cooperativa de Sort | Ajuntament de Sort
Com cada 28 de desembre, aquest dijous s’ha celebrat el dia dels Sants Innocents i des de Pallars Digital també ho hem volgut celebrar, com marca la tradició. La innocentada d’aquest any ha estat la notícia que donàvem ahir sobre la necròpoli medieval que s’havia destapat a la rambla Doctor Pearson de Tremp. A aquells que s’ho hagin pogut empassar, volem deixar-los clar que a la ciutat no s’hi ha fet cap excavació arqueològica ni s’hi han trobat restes d’esquelets. 

La del diari és només una de la multitud de bromes que en el conjunt de les comarques pallareses es fan durant tota la jornada. Una de les més comentades ha estat la de l’Ajuntament de Sort, que anunciava -enviant fins i tot un comunicat de premsa als mitjans- la creació d’una nova administració de loteria, de caire cooperatiu i municipal, amb motiu de la marxa de La Bruixa d’Or del municipi.



Tot i no superar la de la capital del Pallars Sobirà en credibilitat, per original i treballada destaca la innocentada de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp, que ahir alertava mitjançant Twitter de la fuga de llibres grocs de les prestatgeries de la biblioteca. Unes hores més tard enxampaven els llibres escapant-se de les instal·lacions a carrera feta. 
 
Un altre exemple de la gran quantitat d’innocentades que es van fer ahir és el de l’estació de muntanya de Tavascan, que va anunciar a través de la seva pàgina web la compra de l’estació per part d’un fons d’inversió americà, amb una inversió inicial de 500 milions d’euros, per dotar l’estació de les millors infraestructures i equipaments i convertir-la en La Grave del Pirineu.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació