Dijous, 18 d'abril de 2024
empreses

El consorci «Leader» al Pirineu Occidental rep 62 sol·licituds d'ajuts

Pretenen fomentar el desenvolupament local a les comarques de l’Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i la Val d’Aran

Redacció 27 de desembre de 2017 a les 11:28
El Consorci Leader al Pirineu Occidental, l'òrgan que gestiona els ajuts Leader a les comarques pallareses, a l'Alta Ribagorça i a l'Aran, ha rebut fins a 62 sol·licituds d'ajuts. D'aquestes, 35 són per a projectes pallaresos -12 del Jussà i 23 del Sobirà. 

La convocatòria per presentar les sol·licituds es va obrir a principis d'octubre i ha finalitzat el 30 de novembre. Ara, l'òrgan ha comptabilitzat que la inversió total que es demana per aquests 62 projectes és de prop de set milions d'euros, dels quals se sol·liciten 4,5 milions. No obstant això, el pressupost disponible per als ajuts és de 928.000 euros. Els ajuts s'atorgaran per concurrència competitiva. 

Aquests ajuts pretenen fomentar el desenvolupament local de les zones rurals a les comarques de l’Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i la Val d’Aran. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya convoca els ajuts Leader destinats a l’aplicació del desenvolupament local participatiu en el marc del Programa de desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 corresponents a l’any 2017.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació