Divendres, 19 d'abril de 2024
incendis

​Un espectacular incendi crema la teulada d’un hotel a València d’Àneu

Els Bombers han tardat prop de tres hores a controlar l'incendi i ningú ha resultat ferit

Redacció / ACN 25 de desembre de 2017 a les 19:19
Els Bombers seguien remullant aquest migdia la teulada afectada | Lionel Pla
La teulada de l’hotel Lo Paller de València d’Àneu, al terme municipal d’Alt Àneu, ha resultat completament calcinada a causa d'un incendi que ha tingut lloc aquesta matinada de Nadal. Els Bombers van rebre l’avís del fet a les 00:26 hores. El foc se situava a l'última planta de l'hotel, ubicat al carrer de les Cometes. El cos d’emergències hi va desplaçar 12 dotacions -6 camions, 4 vehicles lleugers i 2 autoescales-, que quan van arribar al lloc van comprovar que el foc estava totalment desenvolupat.

Tots els ocupants de l'establiment ja havien sortit al carrer, per la qual cosa, cap persona ha resultat ferida, segons han indicat els Bombers. Els efectius del cos d’extinció d'incendis van treballar prop de tres hores per controlar les flames, i van evitar que es propaguessin a la teulada de l'edifici annex. Aquest migdia dues dotacions dels Bombers seguien remullant la zona per acabar d’extingir el foc.

L’alcaldessa d’Alt Àneu, Laura Arraut, ha volgut agrair mitjançant una carta a Pallars Digital la rapidesa dels bombers per extingir les flames. 
 

Veïns i turistes observant el foc a la teulada de l’hotel. Foto: Lionel Pla

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Notícies relacionades
Fa 329 setmanes

Agraïment públic als Bombers

Participació