Dissabte, 20 d'abril de 2024
Camins

La Taula de Camins fa balanç del 2017

De les vint propostes que s'havien plantejat dur a terme, l'òrgan de l'IDAPA en realitza una quinzena

Redacció 21 de desembre de 2017 a les 11:22
Senderistes en un camí del Parc d'Aigüestortes | Vall Fosca
La Taula de Camins, l'òrgan consultiu de l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) en matèria de camins, fa balanç del 2017. Un any marcat per l’aprovació de l'Estratègia 2020 de la Taula, el full de ruta a seguir per l'òrgan. 

Seguint les indicacions aprovades al març, l'òrgan va canviar de nom i va deixar enrere la nomenclatura Taula de Senderisme. A més, es va decidir donar una empenta comunicativa a la Taula, aprofitant el canvi de nom. D'aquesta manera es va crear un logotip, una nova pàgina web, nous canals a les xarxes socials i es va editar un tríptic informatiu. 

El Pla d'Acció 2017 de la Taula, que establia les actuacions que havia d'executar l'IDAPA en matèria de camins, preveia una vintena de propostes. D'aquestes, una quinzena s'han executat totalment o parcial. A més, s’ha ofert suport als ens locals en matèria d’inventaris municipals i amb uns nous cartells per fomentar la convivència entre els senderistes i els ramats de muntanya. 

Al final de la reunió de balanç, es va presentar una iniciativa pirinenca d’interès relacionada amb els camins: el projecte “Boscos de muntanya” i la seva tasca de recuperació de camins d’accés a arbres monumentals. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació