Dimarts, 21 de maig de 2024
trànsit

Mor un veí de Sort de 74 anys en un accident de trànsit a l’N-260

La víctima és el conductor d’un dels vehicles sinistrats | Dues persones més han resultat ferides menys greus en la col·lisió de dos vehicles

Redacció 5 de desembre de 2017 a les 16:59
Estat en què ha quedat un dels vehicles implicats en l’accident | ACN
Una persona ha mort a primera hora d’aquesta tarda en un accident de trànsit a la carretera N-260, al terme municipal de Sort. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, dos vehicles han col·lisionat, per causes que s’estan investigant, al punt quilomètric 284 de la carretera.

Com a conseqüència de la topada, un dels conductors, A.S.F. de 74 anys i veí de Sort, ha mort. L’altre conductor i el passatger davanter de l’altre vehicle han quedat ferits de caràcter menys greu i han estat traslladats a l’Hospital Comarcal del Pallars de Tremp.

L’avís s’ha rebut a les 15:27 hores. Fins el lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre patrulles de Mossos, dues dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM. Els Mossos d’Esquadra han donat pas alternatiu a la circulació, que ha registrat retencions puntuals de mig quilòmetre. 

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació