Dilluns, 29 d'abril de 2024
sanitat

L’Àrea Bàsica de Salut de Tremp compleix 25 anys

Ho celebra amb una conferència de l’economista i comunicador, Emilio Duró

Redacció 24 de novembre de 2017 a les 11:14
La Lira de Tremp va acollir l’acte de celebració | Jordi Ubach
L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Tremp ha complert 25 anys i ho ha volgut celebrar, aquest dijous, amb diferents actes, entre els quals destaca la conferència de l’economista i comunicador, Emilio Duró, que ahir al vespre va reunir unes 300 persones a l’Espai Cultural La Lira. Abans, al matí, s’havia celebrat una caminada popular per la ciutat amb un esmorzar al pavelló del Juncar.
 
L’ABS de Tremp es va crear l’any 1992 amb un marc territorial format per vuit municipis del Pallars Jussà: Abella de la Conca, Castell de Mur, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, Llimiana, Sant Esteve de la Sarga, Talarn i Tremp, abastant un ampli territori de 836 quilòmetres quadrats i una població aproximada d’unes 7.800 persones.

Durant aquests 25 anys s’ha ampliat i millorat el servei assistencial i la cartera de serveis a la població, que ha evitat els desplaçament dels veïns en moltes ocasions. Segons els professionals de l’ABS de Tremp, aquest 25è aniversari ha de servir per reflexionar sobre els reptes encomanats en el nou Pla estratègic d’atenció primària i salut comunitària i continuar amb l’obertura a tota la ciutadania.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació