Divendres, 19 d'abril de 2024
21-D

La regidora de Tremp, Sílvia Romero, a les llistes del PSC pel 21-D

Les llistes electorals per als comicis del 21-D inclouen una desena de pallaresos

Redacció 21 de novembre de 2017 a les 10:08
Sílvia Romero, al centre de la foto, serà la número 4 pel PSC | Jordi Ubach
La regidora de Compromís per Tremp a l’Ajuntament de Tremp, Sílvia Romero, formarà part de la llista electoral del PSC a la demarcació de Lleida per concórrer a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre. Romero serà la número 4 d'una llista que encapçala l'alturgellenc Òscar Ordeig, com ja va fer en els darrers comicis del 2015. 

Romero va ser regidora de Cultura a l'Ajuntament de Tremp entre els anys 2007 i 2015. Actualment és responsable del Servei de Català del Consorci per la Normalització Lingüística al Pallars Jussà, una feina que compagina amb la de regidora a l'oposició al consistori. 

Altres pallaresos a les llistes

En les darreres setmanes ja havia sortit a la llum que les llistes electorals tenien representació pallaresa. ERC inclou l'alcalde d'Esterri d'Àneu, Ramon Villuendas, el de Sort, Raimon Monterde, la recentment cessada delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, i la primera tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Tremp, Maria Pilar Cases, com a suplent. De la seva banda, la regidora del PDeCAT al consistori de Sort, Imma Gallardo, serà la número 3 de Junts per Catalunya, a la demarcació de Lleida. 

Ara, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat totes les llistes que concorren a les eleccions del 21-D. Així s'ha pogut saber d'altres pallaresos que en formen part. És el cas de Pol Oliva, que encapçala la llista de Diàleg Català, una segona llista d'ERC per esquivar una possible il·legalització del partit. A banda d'Oliva, aquesta formació inclou els pallaresos Jordi Frauca, Cristina Fabà, Josep Castells i Valença Castells. 

La llista de la CUP també té un punt pallarès, el que hi aporta Jaume Solé, que ocuparà la posició número 10. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació