Dissabte, 20 d'abril de 2024
procés català

Pallars Digital rebutja l’aplicació de l’article 155 contra els mitjans públics catalans

"Considerem que és del tot inadmissible, que atempta contra la llibertat de premsa i d’informació"

Redacció 25 d'octubre de 2017 a les 17:57
Pancarta a favor de la democràcia a TV3 | TV3
Des del consell de direcció de NacióDigital, així com des de la direcció de Pallars Digital, volem manifestar el rebuig a la possibilitat que el govern espanyol pugui prendre el control dels mitjans de comunicació públics- Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i l’Agència Catalana de Notícies- a través de l’aplicació de l’article 155. Considerem que és del tot inadmissible, que atempta contra la llibertat de premsa i d’informació.

Tal com hem manifestat en altres ocasions, els mitjans de comunicació a Catalunya estem aquests dies en el punt de mira d'un assalt polític, judicial i policial que atempta contra les llibertats i els drets bàsics. Així ho vam denunciar al Síndic de Greuges, que va portar als organismes europeus la queixa de centenars de mitjans representats per les associacions del sector.  

NacióDigital i Pallars Digital defensem que “TV3, Catalunya Ràdio i l’Agència Catalana de Notícies” són “models de pluralisme” i que han donat veu “a les diferents sensibilitats abans i durant el procés català”. Davant de l’alerta d’una possible intervenció que posa en perill el dret a la informació, donem total suport als companys de la comunicació per a que puguin continuar exercint la professió en total llibertat i sense cap mena de control per part de l’Estat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació