Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Més de 300 esportistes participaran a la Lliga Pirineus de futbol 7

La targeta verda continua un any més per promoure els valors dels petits futbolistes

Redacció 25 d'octubre de 2017 a les 11:54
Un total de 30 equips participaran a la Lliga Pirineus de futbol 7 | CEPJ
Arrenca la sisena edició de la Lliga Pirineus de futbol 7, una competició escolar organitzada pels Consells Esportius de muntanya -Val d'Aran, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Pallars Sobirà i Pallars Jussà. Al torneig hi participaran 30 equips -de pre-benjamí a juvenil- d'un total de vuit escoles de futbol. També realitzen aquesta activitat equips de la Ribagorza aragonesa, com són les Escoles de Futbol de Benasque i Castejon de Sos. Això suposarà la participació de més de 300 esportistes. 
 
Durant els mesos d'octubre i novembre tindrà lloc la primera volta de la competició i no serà fins a l'abril que s'iniciarà la segona volta. Durant l'aturada competitiva, tot i que les Escoles de Futbol no deixen d’entrenar, els esportistes poden gaudir d’altres esports i competicions com són l’esquí alpí, natació, el surf de neu o els crossos, també organitzats pels mateixos Consells Esportius.

Un any més, es porta a terme el programa de valors "targeta verda", on els mateixos àrbitres apliquen puntuacions dins de cada partit de la competició que queden reflectides en una classificació final de la competició.

Els programes de valors que promouen els Consells Esportius, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, són una eina molt important per al treball diari dels entrenadors i voluntaris que realitzen diferents tasques dins els centres escolars i les Escoles de Futbol en aquest cas.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació