Dimarts, 30 d'abril de 2024
Art

Farrera celebra la 5a edició de l'Aplec de Saó, una trobada d'expressió artística

La tardor tornarà a reunir la natura i l'art a la població del Sobirà

Redacció 13 d'octubre de 2017 a les 10:32
Un dels actes d'una edició anterior de l'aplec | Pere Báscones
El Centre d'Art i Natura de Farrera celebra aquest dissabte la 5a edició de l'Aplec Saó. Concebut com un petit festival d'expressió artística en la natura, o d'art ambiental respectuós, sostenible i efímer, aquesta cinquena edició comptarà amb la participació de l'artistà francès Thomas Lasbouygues i de les catalanes Paula Bruna i Elisenda Fontarnau.

La jornada arrencarà a les onze del matí amb la presentació de la trobada i les inscripcions al dinar popular. Mitja hora més tard s'iniciarà la passejada per a visitar les obres d'art en la natura presentades i comentades pels seus autors.


Al punt de les dues del migdia, l'era de la Bastida acollirà el dinar i, posteriorment, es presentaran els projectes de disseny i art. Hi intervindran la joiera de Caregue Clàudia Bellera, l'artesana del projecte Ovella Xisqueta Ester Sánchez i la dissenyadora Valença Castells. 

La jornada finalitzarà a un quart de sis de la tarda amb la presentació del nou volum de la Llosera, titulat Crisi ecològica i llenguatge artístic i de l’exposició en línia Edge Effects, moviments a la vora de Farrera. 

Ideal per a tots els públics, i molt especialment el familiar, l'Aplec Saó és una excusa per a gaudir de la natura i els seus rics hàbitats d'alta muntanya en combinació de l'expressió artística contemporània. Diverses disciplines s'ajunten per a homenatjar l'espectacle natural de la tardor que a Farrera gaudeix d'una de les seves millors versions.
 

Consulta el programa del 5è Aplec de Saó

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació