Dimarts, 23 d'abril de 2024
Sanitat

Les Jornades per a l’excel·lència d'Esterri d'Àneu aborden el futur del sistema sanitari

Es preveu que més de 240 empresaris i professionals assisteixin a la cita on podran participar en debats i conferències

Redacció 6 d'octubre de 2017 a les 08:48
El poliesportiu d'Esterri d'Àneu acull aquest dissabte la cita | Jornades
Esterri d'Àneu acollirà aquest dissabte la quarta edició de les Jornades per a l'excel·lència, enguany centrades en el futur del model sanitari. L'organització preveu que hi assisteixin més de 240 empresaris i professionals d'arreu de les comarques de muntanya. 

La cita, que tindrà lloc al poliesportiu de la població, comptarà amb la participació de nombroses personalitats i representants de les principals organitzacions sanitàries i institucionals de Catalunya, que compartiran amb els assistents la seva experiència i els seus punts de vista sobre temes clau com el debat entre el sistema públic i el privat o la medicina en els entorns rurals.

Entre d'altres, hi participaran el Ministre de Sanitat d'Andorra, Carles Álvarez, que explicarà el model sanitari del seu país, i el president del Col·legi de Metges, Jaume Padrós, per parlar de les deficiències i virtuts del model actual. Una de les ponències més especials serà la que pronunciarà el cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, que plantejarà la sanitat des del punt de vista del pacient. A banda de les conferències, el programa inclou un parell de taules rodones: "Medicina privada vs. medicina pública" i "La medicina rural, com a medicina de proximitat". 

L'excel·lència professional a través de les relacions humanes, el turisme i les infraestructures són els temes que van centrar les edicions anteriors de les jornades. 
 

Consulta el programa de les 4es Jornades per a l'excel·lència. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació