Dijous, 25 d'abril de 2024
Referèndum

El instituts del Pallars se sumen a la vaga d'estudiants per defensar l'1-O

Els alumnes de l'Institut de Tremp organitzen aquest dijous una manifestació que recorrerà els carrers de la ciutat

Darío Albert 27 de setembre de 2017 a les 10:46
Mobilització d'estudiants | Jonathan Oca
Organitzacions estudiantils han convocat la seva comunitat a jornades de vagues i de mobilitzacions aquesta setmana per defensar el referèndum. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha anunciat dos dies d'aturades als instituts el 27 i 28 de setembre. La vaga està convocada per als alumnes que cursin 3r i 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. 

Amb el lema "Per una educació al servei del poble, guanyem la independència" el sindicat crida als estudiants a sortir el carrer en resposta a l'ofensiva judicial i policial de l'Estat, que vol impedir la celebració del referèndum aquest diumenge. 

Al Pallars Jussà, els estudiants de l'INS Tremp han convocat per aquest dijous una manifestació pels carrers de la ciutat. A partir de les dotze del migdia caminaran des de l'institut fins l'Ajuntament. Pel que fa al Sobirà, les direccions dels centres educatius de Sort i Esterri d'Àneu han confirmat a Pallars Digital que els seus alumnes faran vaga, tot i que no tenen constància si hi haurà alguna mobilització. 
 

El cartell de la vaga. Foto: SEPC.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació