Dissabte, 20 d'abril de 2024
festa major

Èxit d'una festa major de Tremp «adreçada a tothom»

Tremp ha tancat aquest dilluns els actes de la festa major

Darío Albert 12 de setembre de 2017 a les 16:25
L'Entrepins va ser un dels actes més concorreguts de la festa major | Jordi Uriach
Els focs artificials de la Pirotècnia Oscense posaven, aquest dilluns a la nit, els punt i final als actes de la festa major de Tremp. Des de dijous, els carrers i places de la ciutat s'han omplert d'activitats adreçades a tots els públics. Segons ha explicat l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, aquest era la principal intenció de l'organització: "Programar tot tipus d'actes per intentar complaure els diferents sectors de la població". 

Un altre dels aspectes que Ubach ha valorat molt positivament ha estat les penyes populars i, sobretot, el canvi d'ubicació. "Abans, al carrer Lleida, estaven molt enclaustrades, en un carrer estret entre habitatges". Ara, en canvi, instal·lar-les al carrer AGBS ha donat "més amplitud i llibertat de moviment". En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que la consolidació de les penyes passa per "provar d'organitzar-hi activitats com concerts i actuacions en directe". 

Pel que fa a l'assistència de públic als actes, l'alcalde assegura que "hi faltava gent". Un fet que ho atribueix al fet que els dies festius -el 8 i el 11 de setembre- queien en divendres i dilluns i feien que el calendari fos "molt gormand" per anar-se'n de vacances. 

Ubach ha volgut agrair la feina de les entitats trempolines per ajudar a completar la programació organitzant-hi activitats com obres de teatre, el correfoc o el concert de l'Orfeó; i sobretot la de la comissió de festes, per haver "salvat tots els entrebancs" amb que s'han trobat. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació