Dijous, 25 d'abril de 2024
Referèndum

Alcaldes del Pallars es comprometen amb l'1-O

És la resposta dels batlles a la carta signada per Puigdemont i Junqueras on s'informa que comptaran amb els locals municipals

Redacció 7 de setembre de 2017 a les 17:03


Alcaldes i alcaldesses del Pallars ja han signat els decrets de compromís amb el referèndum de l’1-O des de primera hora del matí. Durant la matinada, han rebut una carta del Govern on s’informa als ajuntaments que comptarà amb els locals municipals.

Els alcaldes que han signat el decret de suport al referèndum són els següents: Joan Ubach (Tremp), Jordi Navarra (Sant Esteve de la Sarga), Martí Cardona (Conca de Dalt), Josep Terré (Llimiana), Constante Aranda (Isona i Conca Dellà), Lluís Bellera (la Pobla de Segur), Josep Dalmau (la Torre de Capdella), Francesc Borrell (Salàs del Pallars), Josep Maria Mullol (Castell de Mur), Josep Ramon Lloret (Sarroca de Bellera) i Josep Durany (Gavet de la Conca). 

Pel que fa al Sobirà, han signat Raimon Monterde (Sort), Gerard Sabarich (Rialp), Salvador Tomàs (Lladorre), Laura Arraut (Alt Àneu), Xavi Pedemonte (Soriguera), Josep Maria Lladós (Alins), Ramon Villuendas (Esterri d'Àneu), Josep Maria Sebastià (Espot), Santiago Isús (Farrera), Joel Orteu (Esterri de Cardós), Josep Cervós (la Guingueta d'Àneu), Josep Vidal (Llavorsí), Joan Farrera (Tírvia) i Llorenç Sànchez (Vall de Cardós).

En els decrets d'alcaldia s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es comprometen a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre. També es preveu donar compte del decret en la pròxima sessió plenària així com informar-ne al Govern i a les entitats municipalistes.

En aquest enllaç, pots consultar tots els ajuntaments catalans. Els següents són els pallaresos:

Tremp Sort Rialp 
Isona i Conca Dellà Lladorre  Sant Esteve de la Sarga Conca de Dalt
Llimiana Alt Àneu
La Pobla de Segur
Soriguera

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació