Divendres, 19 d'abril de 2024
Educació

Ensenyament formarà mestres de l'Alt Pirineu perquè fomentin l'emprenedoria

S'ha anunciat durant la Jornada d'Emprenedoria i Innovació celebrada a Tremp

ACN 7 de setembre de 2017 a les 10:20
La Lira ha acollit la Jornada d'Emprenedoria i Innovació | ACN
El Departament d'Ensenyament formarà professors de l'Alt Pirineu i Aran perquè fomentin l'emprenedoria entre els seus alumnes. La formació es durà a terme durant aquest curs perquè ho puguin aplicar a les classes l'any que ve. Així ho ha explicat l'inspector d'Ensenyament a Lleida, Nicolau Galdeano, encarregat de la coordinació de l'equip ICE "Implementació de l'Emprenedoria a l'FP". 

L'equip ICE ha redactat el catàleg d'activitats d'Emprenedoria a la Formació Professional de les terres de Lleida, que recull les activitats d'emprenedoria que actualment es duen a terme als centres de FP. Aquest catàleg s'ha presentat durant la Jornada Emprenedoria i Innovació celebrada aquest dimecres a Tremp. 

Durant la Jornada, el Doctor Eli Eisenberg de la Universitat del Tel-Aviv i Director General d'ORT Technology and Science Education Network Israel ha pronunciat la ponència "Emprenedoria i innovació, habilitats per a la supervivència dels graduats en FP al segle XXI".

La Jornada anava adreçada al professorat d'FP i també a tot el professorat d'Infantil, Primària i Secundària interessat per implementar l'emprenedoria, sigui com a projecte de centre o simplement per dur a terme activitats emprenedores en l'àmbit de les diferents assignatures.

Igualment, la jornada s'ha adreçat a tots els empresaris i tècnics d'institucions de tot tipus que promoguin l'esperit emprenedor i estiguin interessats en l'educació dels joves, futurs actors del panorama econòmic lleidatà. L'acte l'ha presidit Nicolau Galdeano, inspector d'educació del departament d'Ensenyament a Lleida, Rosa Amorós, Delegada del Govern de l'Alt Pirineu i Aran, Constante Aranda, President del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Maria Pilar Cases tinent alcalde de l'Ajuntament de Tremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació