Dimarts, 21 de maig de 2024
accident

Ferit un ramader de 63 anys en ser envestit per un vedell a la Vall Fosca

L'home va ser traslladat a l’hospital de Tremp de caràcter menys greu | Els Bombers rescaten un senderista al congost de Mont-rebei, el tercer en cinc dies

Jordi Ubach Llorens 25 d'agost de 2017 a les 09:28
Un ramader de 63 anys va resultar ferit ahir al vespre després de ser envestit per un vedell de la seva propietat en un prat de la zona de l’obaga de Filià, al terme municipal de la Torre de Cabdella. Segons els Bombers de la Generalitat, que van rebre l’avís a les 19:43 hores, l’home va patir múltiples contusions, una luxació a l’espatlla i una lesió a la cama dreta a causa del fort impacte.

Segons el SEM, l’home va ser traslladat en ambulància a l’Hospital del Pallars de Tremp amb pronòstic menys greu. Cal recordar que al 2014 ja es va produir un incident similar a la Vall Fosca. Un pare de 58 anys i el seu fill de 18, en aquest cas turistes, van haver de ser rescatats en helicòpter després de pujar a una pedra de grans dimensions per la por de les vaques i els toros que pasturaven en un prat.
 
Nou rescat a Mont-rebei

Aquest no és l’únic rescat que van haver d’efectuar ahir els Bombers al Pallars. Un home de 22 anys va haver de ser evacuat després de patir una indisposició mentre practicava senderisme al congost de Mont-rebei. Un helicòpter dels GRAE va traslladar el jove a l’hospital del Pallars de Tremp. 

Es tracta del tercer rescat que els Bombers efectuen al congost en només cinc dies. El passat diumenge un home va resultar ferit de gravetat en caure des d’una alçada d’uns 10 metres. Dimecres una dona va ser evacuada amb fractures a la cama.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació