Dissabte, 20 d'abril de 2024
Fira

Ribera de Cardós «s'embruixa» aquest cap de setmana

Celebra la cinquena Fira de les Bruixes Encantades de les Valls de Cardós

Redacció 17 d'agost de 2017 a les 11:43
Imatge de la presentació de la fira Ambruixa't a la Diputació de Lleida | Diputació
Les Bruixes de Cardós seran les protagonistes d'aquest dissabte en la cinquena edició de la Fira Ambruixa't. L'Ajuntament de les Valls de Cardós ha preparat un conjunt d'activitats centrats en les llegendes ancestrals. 

La programació arrencarà a partir de les onze del matí, amb la instal·lació d'un mercat d'artesania, així com un seguit d'activitats infantils com inflables, tallers i jocs. A les dotze del migdia tindrà lloc la gimcana Ambruixa't i ja a la tarda els carrers i les places de la població s'ompliran de màgia. A la nit, serà el torn del correfoc i el ball amb música celta, que anirà a càrrec del grup Riu.

L'any 2013, un grup de persones d'aquest municipi del Pallars Sobirà va engegar la primera trobada de l'Ambruixa't amb la voluntat de recuperar la tradició oral i escrita de les Bruixes de Cardós. Amb la recerca d'històries, contes, llegendes i explicacions de la gent més gran del poble s'ha pogut dur a terme aquesta fira. En el marc de la fira, el Parc Natural de l'Alt Pirineu organitza visites guiades a l'Església de Santa Maria. 

En la presentació de la Fira, celebrada a la seu de la Diputació de Lleida, el vicepresident de l’ens, Gerard Sabarich, ha destacat que és una iniciativa singular i única a l’Alt Pirineu i Aran i s’ha mostrat convençut que tindrà una projecció ascendent, de qualitat i de quantitat, que s’engloba dins del turisme d'experiències i de sensacions que avui en dia busca el visitant.
 

Consulta la programació de la Fira Ambruixa't de Ribera de Cardós
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació