Dimecres, 24 d'abril de 2024
Comerç

Exitosa primera edició de la «Shopping Night» de Tremp

La rambla Doctor Pearson es va omplir de centenars de persones la nit de divendres | L’Ajuntament efectua els primers talls de trànsit al passeig amb queixes d’alguns comerciants

Jordi Ubach Llorens 14 d'agost de 2017 a les 10:15
La primera edició va reunir a Tremp centenars de persones | Jordi Uriach
El Comerç Associat de Tremp (CAT) va organitzar amb èxit, el passat divendres, la primera edició de la Shopping Night, una nit de botigues obertes al carrer que va tenir lloc a la rambla Doctor Pearson. La jornada va comptar amb la participació de trenta comerços de la capital del Pallars Jussà, que van obrir les seves portes de 20h a 00h de la nit oferint descomptes i promocions als centenars de persones que s’hi van acostar, així com una desfilada de moda.

El balanç de la jornada és positiu per part dels comerciants, segons explica la presidenta del CAT, Mónica Dólera, que ha destacat l’”alta afluència i el suport” dels veïns i veïnes de Tremp. Tot i que ha admès que encara en cal fer una valoració conjunta, Dólera ha explicat que la intenció del CAT és instaurar la Shopping Night anualment i que cada any canviï d’ubicació.

Dólera ha destacat “el bon moment” pel que passa el CAT, i ha assenyalat que un dels objectius de l’entitat és “arrencar la gent de casa” organitzant activitats “que pugui gaudir tota la família”, ha dit.

Primers talls de trànsit al passeig

La celebració de la Shopping Night va servir a l’Ajuntament de Tremp per posar a prova el projecte de restricció del trànsit de vehicles a la rambla Doctor Pearson durant els caps de setmana. Si bé durant la nit de botigues obertes el balanç va ser força positiu tant pel consistori com pels comerciants, el fet de mantenir el passeig peatonal durant tot el cap de setmana no ha convençut a la major part dels comerços del passeig.

Algunes botigues amb seu a la rambla han mostrat el seu malestar per la davallada de vendes que han experimentat durant el cap de setmana, un dels més concorreguts a Tremp en tractar-se del més proper a la festivitat del 15 d’agost. Altres, especialment els dedicats a la restauració, es mostren partidaris del canvi. L’Ajuntament té previst tallar novament el trànsit la propera setmana, durant la celebració del Mostremp.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació