Dimarts, 30 d'abril de 2024
Festa major

Èxit en la primera edició del «Fem Colla» de la Pobla

El concurs ha significat un augment considerable dels assistents a tots els actes de la festa major

Darío Albert 25 de juliol de 2017 a les 12:08
La colla guanyadora en el moment de l'entrega de premis | Ajuntament
"Un gran èxit". Així valora l'Ajuntament de la Pobla de Segur la primera edició del Fem Colla, el concurs de colles de la festa major, que durant aquest cap de setmana s'ha celebrat a la població. Un total de 15 colles -267 membres en total - hi han participat.

A banda de les diferents proves que havien de superar, les colles sumaven punts segons el número de participants a cada acte de la programació. D'aquesta manera, la celebració del concurs ha comportat que els assistents a tots els actes de la festa, especialment als diürns, augmentessin considerablement. 

La colla "Guatlles" ha estat la guanyadora després d'aconseguir 366 punts i s'endú un corder i una garrafa de licor de cassís gentilesa de Licors Portet. La segona classificada, la "Penya Bufalo", s'ha quedat a només cinc punts dels primers. "Terriples", amb 282 punts, finalitza tercera. Les colles destaquen la importància de viure els actes de la festa major "d'una manera diferent, des de dintre, i amb la implicació total i durant tot el dia". 

La primera edició del Fem Colla va començar el dimecres 19 de juliol amb la presentació de les colles i es va allargar fins el diumenge amb el Gran Joc de les Colles, el Ball del Fanalet i un sopar de germanor entre tots els participants. Algunes de les activitats més concorregudes han estat la Gimcana Wipeout, organitzada per Sentebé Gym, la Pedalada Popular, la Travessa del Llac i la Doble Milla per Relleus. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació