Dimecres, 15 de maig de 2024
FeMAP

Sort i Tremp, les properes cites del FeMAP

Els concerts d'aquest cap de setmana aniran a càrrec del Cor de Cambra de la Diputació de Girona i del grup La Sonorosa

Redacció 21 de juliol de 2017 a les 09:06
La Sonorosa actuarà aquest dissabte a Tremp | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) torna a aturar-se al Pallars. Després que dissabte el Cor de la Generalitat Valenciana actués a València d'Àneu, ha arribat el torn dels concerts de Sort i de Tremp. 

Així, a la capital del Sobirà el Cor de Cambra de la Diputació de Girona interpretarà, aquest divendres a l'Església de Sant Feliu, i a partir de les deu de la nit, els motets del compositor Johann Sebastian Bach. Paral·lelament al concert, s'ha organitzat una visita guiada a la Presó-Museu de la localitat. Inclosa en el preu de l'entrada, la visita permet conèixer les rutes dels exiliats que creuaven els Pirineus fugint de la Segona Guerra Mundial. 

A Tremp, la Lira acollirà, dissabte a les vuit del vespre l'actuació de La Sonorosa que presentarà "Todos se burlan de mi", un espectacle de caràcter còmic i satíric que il·lustra la moda de tocar la guitarra a l'estil espanyol en les corts franceses de principis del segle XVII. A Tremp també s'ha organitzat una activitat paral·lela al festival. En aquest cas, una visita als diferents espais expositius de l'Epicentre. 

El proper concert del FeMAP a terres pallareses serà, també, a Tremp, quan hi actuï el Cor de Cambra Bach Zum Mitsingen. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació