Divendres, 19 d'abril de 2024
ràdio tremp

Pallars Digital gestionarà la producció de Ràdio Tremp-Digital Hits FM

Aquest dimecres s'ha signat l'acord entre Montcau Produccions SL, l'empresa propietària de Ràdio Tremp, i Pallars Digital | El diari de les comarques pallareses assumirà la programació local de la ràdio privada amb un model orientat a la informació de proximitat del Pallars

Redacció 20 de juliol de 2017 a les 08:21
L'acord dotarà Ràdio Tremp de la informació municipal i comarcal | Ràdio Tremp
A partir del mes de setembre, Pallars Digital es farà càrrec de la delegació de Digital Hits FM a Tremp (ara, Ràdio Tremp) i en conseqüència assumirà bona part de la programació territorial i la producció íntegra dels informatius locals i comarcals. Amb aquest acord, Ràdio Tremp encaminarà una àmplia graella de programació local produïda per l'equip humà del diari de les comarques pallareses i que tindrà com a eix principal un informatiu diari, que recollirà l'actualitat del Pallars Jussà.

L'acord, és fruit de les converses iniciades les darreres setmanes i té la voluntat de posicionar la nova Ràdio Tremp a la comarca i reforçar-ne la graella programació. Segons Digital Hits FM i Pallars Digital, aprofitar les sinergies entre mitjans de comunicació de tots els àmbits és, actualment, la millor aposta per garantir la seva consolidació i en aquest cas, per donar resposta a un compromís amb el territori i de servei públic, com és el projecte de la nova Ràdio Tremp.

Ràdio Tremp es va posar en marxa el passat 22 de juny i tot i que ja emet alguns programes d'àmbit local en període de proves, a partir del setembre es tirarà endavant la programació local al complet fruït de l'acord entre les dues empreses. Alguns dels programes previstos són un programa esportiu, un espai divulgatiu de les entitats locals, magazíns temàtics, butlletins horaris, agenda i retransmissions en directe dels plens municipals, entre d'altres.
 

Els responsables de Digital Hits FM i Pallars Digital durant la signatura del conveni. Foto: Ràdio Tremp


El periodista i impulsor de Pallars Digital, Jordi Ubach, ha mostrat la seva satisfacció per l'obertura d'un nou mitjà de comunicació a Tremp i pel "pas endavant" que suposa pel diari la possibilitat de gestionar els continguts locals de Ràdio Tremp. Aquest acord, segons Ubach, "permetrà fer arribar la informació local i comarcal a molta més gent", i espera que la nova ràdio esdevingui "un dinamitzador social" del dia a dia de la ciutat.

En la seva fase inicial, es preveuen sis hores de programació local diària, que s'aniran incrementant al llarg de la temporada. Tot plegat, amb l'objectiu de donar difusió al teixit cultural, social, esportiu i turístic de Tremp i la comarca del Pallars Jussà. La resta d'hores del dia s'emetrà la programació pròpia de la cadena Digital Hits FM.

Amb l'acord, les dues empreses designaran un nou director de l'emissora local, que també serà l'encarregat de coordinar totes les propostes de programes d'àmbit local que des de la inauguració de Ràdio Tremp s'han anat rebent. En total, segons els responsables de la cadena, s'han rebut més de 20 sol·licituds per participar-hi, el que suposa un clara evidència de la necessitat que tenia el municipi de disposar d'una ràdio local, després de la desaparició de l'última iniciativa fa 26 anys.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació