Dimecres, 8 de maig de 2024
AGBS

Uns 500 alumnes de l'acadèmia de Talarn, de maniobres al Pallars Jussà

L'exercici Minerva 2017 es durà a terme als municipis de Salàs del Pallars, Talarn i Conca de Dalt

Redacció 26 de juny de 2017 a les 09:36
Alumnes de Talarn de maniobres pel Pallars Jussà l'any 2014 | Exèrcit de Terra
Uns 500 sergents alumnes de l'acadèmia militar de Talarn (AGBS) efectuaran aquesta setmana l'exercici Minerva 2017, que s'allargarà fins divendres, als municipis de Salàs del Pallars, Conca de Dalt i als voltants de l'acadèmia, situada al terme municipal de Talarn. 

Els sergents pertanyen a la 42a promoció d'ingrés a l'escala de suboficials i rebran els seus despatxos el 10 de juliol. El propòsit principal de les maniobres és el foment del lideratge en l'exercici. A més, es tracta de completar el nivell d'ensinistrament mitjançant la resolució de supòsits tàctics que posin en pràctica els coneixements adquirits durant l'ensenyament. La intenció és també fomentar la seva capacitat per analitzar i evaluar situacions amb iniciativa i creativitat. 

Aquest és el quart any consecutiu que l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials s'encarrega de la direcció i l'organització de l'exercici. Per als alumnes, les maniobres suposen la culminació pràctica del seu ensenyament militar abans que, ja com a sergents efectius, passin a desenvolupar funcions en les diferents unitats de l'exèrcit. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació