Dijous, 25 d'abril de 2024
doctor music

El Doctor Music Festival ampliarà un 30% la superfície i comptarà amb cinc escenaris

Alcaldes de les Valls d'Àneu i la promotora musical comencen a posar les "bases" del festival, que un mes abans de la seva celebració comptarà amb 1.800 treballadors

ACN 25 de maig de 2017 a les 18:05
Pla general de l'esplanada d'Escalarre on se celebrarà novament el Doctor Music | ACN
L'edició 2019 del Doctor Music Festival té previst ampliar considerablement la seva superfície als prats d'Escalarre, a la Guingueta d'Àneu, arribant fins a les 140 hectàrees i fins a cinc escenaris. Així s'ha sabut aquest dijous després que ho hagi avançat TV3 i confirmat a l'ACN l'alcalde de la Guingueta, Josep Cervós.

L'objectiu d'ampliar en més d'un 30% la superfície del Doctor Music Festival per a l'edició especial del 2019 és la de poder duplicar el volum d'assistents de les edicions de fa 20 anys, quan es va arribar als 30.000 visitants, ja que la previsió és que d'aquí a dos anys siguin més de 60.000 els que vagin a les Valls d'Àneu per assistir als concerts. 

D'aquest i altres temes n'han parlat aquest matí en una reunió els alcaldes de la Guingueta d'Àneu, Esterri d'Àneu i Espot amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el director del Patronat de Turisme, Juli Alegre i els responsables de la promotora Doctor Music. La reunió ha servit per "posar les bases del festival" per tal que en les properes setmanes es puguin començar a "desgranar les necessitats" que requerirà la seva organització.

Cervós ha remarcat que un dels elements que més preocupen al territori és el de la seguretat i per això confien en que aquest aspecte s'abordi de la manera més ràpida possible per tal que aviat estiguin enllestits els plans de gestió del festival i les administracions pertinents hi puguin donar el vistiplau. 

L'alcalde de la Guingueta d'Àneu ha explicat que la distribució de zones per tot el recinte del festival tindrà la forma de "tres anells" de manera que al nucli dels tres cercles hi hauran els escenaris, que repetiran la distribució de les anteriors edicions, al seu voltant la zona d'acampada, i al tercer anell l'aparcament.

D'altra banda, Cervós ha destacat que un mes abans del festival hi haurà entre 1.500 i 1.800 persones treballant a la zona. Això "és una dada positiva", ha assegurat, ja que tota aquesta gent pernoctarà i freqüentarà molt la comarca de manera que "el sector econòmic en sortirà beneficiat".

Finalment i pel que fa als artistes que configuraran el cartell d'aquesta edició especial del Doctor Music, Cervós ha dit que tot i que els ho han preguntat a la promotora encara no els n'han desvetllat cap. Sí que els han garantit que "el cartell serà immillorable" i que no es preocupin perquè "estaran a l'alçada del moment". Està previst que a partir del proper 30 de juny surtin a la venda els primers abonaments.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació