Dimarts, 30 d'abril de 2024
Teràpia

L'entrevista motivacional, a debat aquest cap de setmana a Tremp

Fins a 45 professionals participaran en les jornades "Dialogant amb l'entrevista emocional"

Redacció 25 de maig de 2017 a les 09:19
Les Jornades tindran lloc a l'Epicentre de Tremp | Jordi Ubach
Tremp acollirà aquest cap de setmana el mini-fòrum "Dialogant amb l'entrevista motivacional: de la ciència a l'essència", organitzat pel Grup Espanyol de Treball en l'Entrevista Motivacional (GETEM). Es tracta d'un cita per a professionals per dur a terme diversos tallers de manera pràctica. Aquesta jornada, en la que s'hi han inscrit 45 professionals de diferents àmbits, se celebra en paral·lel amb el Fòrum Motivacional, una cita de caràcter més científic. 

L'Epicentre serà el centre neuràlgic de l'activitat, tot i que els participants també aniran al centre d'equinoteràpia Lo Camp per dur-hi a terme la ponència "Equus Motivacional: dialogant amb cavalls". L'objectiu d'aquesta formació, organitzada conjuntament amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà, és que els assistents visquin i s'involucrin en la experiència de l'entrevista motivacional d'una forma inèdita.

L'entrevista motivacional és eina terapèutica que consisteix en un conjunt de tècniques orientades a facilitar l'adquisició de determinades conductes mitjançant una entrevista semi-estructurada, centrada en el pacient i que l'ajudarà a explorar i resoldre les possibles resistències al canvi. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació