Dimarts, 30 d'abril de 2024
accident

L'empresa d'esports d'aventura assegura que l'arnès que duia el ferit era nou

El jove, veí de Barcelona, continua ingressat a l'UCI de l'Arnau de Vilanova en estat greu

Redacció 2 de maig de 2017 a les 12:29
Imatge de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida | ACN
L'empresa d'esports d'aventura que va ser contractada pel jove de 25 anys que va quedar ferit crític el passat dissabte a Esterri d'Àneu després de tirar-se amb pònting, assegura que l'arnès que es va utilitzar pel salt era nou, si bé admeten que es va trencar. En aquest sentit, la companyia destaca que aquest estri no portava ni deu salts i que havia estat examinat abans del salt. Aquesta versió és la que van donar també als Mossos d'Esquadra.

El ferit anava amb un grup de vuit persones amb l'empresa especialitzada en esports d'aventura Ràfting Catalunya, que té menys de dos anys d'antiguitat. L'alcalde d'Esterri d'Àneu, Ramon Villuendas, va lamentar l'accident, que va qualificar de "situació desafortunada".

Per la seva banda, el president de l'Associació que agrupa les empreses d'esports d'aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet, va assegurar que la companyia amb la qual va fer pònting el jove no estava inscrita a l'Associació d'Esports d'Aventura del Pallars. "Ningú troba explicació a què ha pogut passar", va assegurar. El jove continua en estat greu a l'UCI de l'Arnau de Vilanova.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació