Dijous, 25 d'abril de 2024
Esbaiola't

L'Esbaiola't celebra la desena edició allargant un dia més el festival

L'edició d'aquest any començarà dijous 20 de juliol i acabarà diumenge 23

Redacció 13 d'abril de 2017 a les 09:54
El Festival Esbaiola't arriba a les deu edicions | Esbaiola't
El Festival Esbaiola't, de teatre per a tots els públics, de les Valls d'Àneu arriba a la desena edició amb més salut que mai i, per aquest motiu, l’organització anuncia que el festival tindrà un dia més. L'inici serà la tarda del dijous 20 de juliol i s'allargarà fins el diumenge dia 23 de juliol.

Un any més, el festival d'Esterri d'Àneu aproparà les arts escèniques al públic familiar amb circ, titelles, teatre al carrer, música, jocs i dansa. Els carrers seran els espais principals on tindran lloc les actuacions del festival.

La programació definitiva serà anunciada al mes de maig. El cartell de l’edició 2017 és obra de l’artista lleidatà, Carles Pijuan, codirector del festival juntament amb Emiliano Pardo i Enric Blasi, els membres creatius de la Companyia de Comediants La Baldufa. Els directors artístics expliquen que la intenció és fer el festival cada cop més gran allargant-lo en dies i no pas massificant-lo amb més espectacles concentrats en pocs dies.

L'Esbaiola't pretén ser un referent de les arts escèniques per al públic familiar al nostre país, en un lloc singular com són les Valls d’Àneu. L'objectiu és que combinant aquests dos aspectes, l'espectacle i els paisatges pirinencs, doni com a resultat un cap de setmana inoblidable per al públic.           

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació