Dissabte, 20 d'abril de 2024
frau

Alerta al Sobirà per revisions de gas amb tècniques agressives

Tant els acusats com l'empresa per la qual treballen han estat identificats pels Mossos d'Esquadra

Jordi Ubach Llorens 23 de març de 2017 a les 11:30
Un comptador de gas | Oriol Montesó

Els Mossos d'Esquadra han identificat un grup de persones que haurien efectuat revisions de gas utilitzant tècniques agressives en domicilis particulars a la comarca del Pallars Sobirà. El cos policial ha confirmat que tant els acusats com l'empresa per la qual treballen han estat identificats després de rebre denúncies d'alguns veïns.

L'alerta es va activar entre dimarts i dimecres a través de les xarxes socials i del Whatsapp. L'Ajuntament d'Esterri d'Àneu, fins i tot, va publicar un comunicat a través de l'eBando municipal on avisava de la incidència i animava els veïns a denunciar als Mossos d'Esquadra un servei que va qualificar d'"abusiu". L'alerta s'ha estés avui en municipis com Rialp o Sort.



Consells de seguretat

Per evitar estafes com aquestes, els Mossos d'Esquadra recorden que les revisions obligatòries de gas sempre són comunicades per correu aproximadament un mes abans. Davant de qualsevol dubte, recomanen trucar a la companyia per confirmar-ho. El cobrament de les revisions mai les farà la persona que realitza la inspecció, sinó que es cobrarà a través de la factura del gas.

Si s'acaba deixant entrar a l'instal·lador, s'ha de procurar no deixar-lo sol en cap moment per minimitzar el risc de ser víctima de furts. En el cas de ser víctima d'un robatori o de sospitar que la persona que tenim davant no és un instal·lador homologat, s'ha de trucar immediatament al telèfon d'emergències 112 perquè els agents es desplacin fins al lloc al més aviat possible.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació