Dijous, 18 d'abril de 2024
Solidaritat

Talarn entrega a Projecte Home la recaptació del sopar solidari

L’alcaldessa de Talarn destaca la solidaritat de la habitants del poble

Lina Borrell 30 de novembre de 2016 a les 17:10
La recaptació obtinguda es destina a Projecte Home | Ajuntament de Talarn
L'Ajuntament de Talarn ha entregat aquest dimarts al migdia la recaptació obtinguda al sopar solidari de Festa Major de Talarn a l’entitat Projecte Home

Es tracta del tercer any consecutiu que des de la corporació es celebra una gran rifa solidària aprofitant el sopar popular de Festa Major, la recaptació de la qual va a parar a entitats arrelades al Pallars que enfoquen la seva lluita a combatre diferents malalties.

La donació del primer any va ser destinada a Oncolliga't, al 2015 a Fibro Lleida, i aquest els 1.450€ recaptats han estat entregats a l'entitat Projecte Home. 

En l'acte, l'alcaldessa Inés Moré, va destacar la trajectòria solidària de la gent de la vila i es va mostrar orgullosa que l'entitat beneficiària d'enguany sigui Projecte Home amb els que s'està treballant molt estretament per combatre diferents addicions a la comarca.

Durant l'acte, es va anunciar que recentment s'havia firmat un conveni entre l'entitat i l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials. La presidenta de l'entitat, la Conxita Solé va agrair la iniciativa i va dir que aquests diners suposaven un "alè d'aire fresc" per promoure nous projectes. 
 
En l'acte, també van prendre la paraula el coordinador de l'àrea d'urgències i emergències de Projecte Home, Jordi Roger, que va donar visibilitat del problema que existeix, mes enllà de l'associació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació