Dissabte, 20 d'abril de 2024
estafa

Estafen 150.000 euros a Josep Borrell: «Buscava una plataforma d'inversió a la xarxa»

L'exministre pallarès pateix una ciberestafa a través d'una falsa oficina de "brokers"

Redacció 15 de novembre de 2016 a les 09:47
Josep Borrell, en una imatge d'arxiu | ACN
Josep Borrell, ha estat víctima d'una ciberestafa que li ha costat 150.000 euros. Segons informa El Confidencial, l'exministre d'Obres Públiques, Transports i Medi Ambient, antic candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol i expresident del Parlament Europeu ha denunciat els fets -que van ocórrer abans de l'estiu- davant la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) i la Policia Nacional espanyola. 

"Jo buscava una plataforma d'inversió per a aquestes coses que ofereixen ara a la xarxa", explica el de la Pobla de Segur al diari esmentat. I afegeix: "Vaig trobar una pàgina d'aquestes que diuen: 'Agafi un manual, el nostre llibre, informació...' i vaig fer una primera inversió de 50.000 euros. Ho gestionaven bé encara que mai vaig arribar a repatriar cap quantitat perquè tot això només va durar un any".

L'exministre pallarès assegura que la presumpta oficina de "brokers", anomenada ConsortFX, "agafaven el telèfon" i "semblaven profesionals". Per això va decidir invertir 100.000 euros més. Però de cop i volta, els suposats estafadors van desaparèixer amb els seus diners sense deixar ni rastre. No agafava ningú el telèfon i el seu lloc web va desaparèixer.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació