Divendres, 26 d'abril de 2024
castell de valència d'àneu

El PDECat presentarà una esmena als PGE per a la recuperació del castell de València d'Àneu

El portaveu, Josep Lluís Cleries, ha destacat que el projecte de rehabilitació de la fortificació és una "reivindicació històrica del territori i de la la formació"

Redacció 10 de novembre de 2016 a les 09:42
Membres de PDECat al castell de València d'Àneu | PDECat
El Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) al Senat presentarà una esmena als propers Pressupostos Generals de l'Estat per al finançament del projecte de rehabilitació del Castell de València d'Àneu. Així ho ha anunciat aquest dimecres el portaveu del PDECAT al Senat, Josep Lluís Cleries, en el marc d'una visita dels senadors de la formació a les Valls d'Àneu. "És una reivindicació històrica tant del territori com de la nostra formació", ha explicat Cleries.

Els senadors del PDECAT s'han reunit amb el president del Consell Cultural de les Valls d'Àneu, Ferran Rella, i amb l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà. Per a la senadora lleidatana, Maite Rivero, "el sector turístic és clau per a la comarca com a generador de llocs de treball i per a l'assentament de la gent jove al territori".

Per altra banda, el grup del PDECat al Senat denunciarà aquest dijous la manca d'inversions del govern espanyol en les infraestructures de Catalunya i, molt especialment, en les carreteres N-260 i N-230. Ho farà en un acte a Gerri de la Sal en el qual hi seran presents alcaldes, regidors, presidents dels consells comarcals de l'Alt Urgell, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i la Cerdanya i dirigents del PDECAT del territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació