Divendres, 19 d'abril de 2024
Boumort

​Donen a conèixer el potencial turístic de la Reserva de Boumort

L'objectiu és desestacionalitzar l'afluència de visitants | La major part dels visitants es concentren durant el mes de la brama del cérvol i la recollida de bolets

ACN 27 d'octubre de 2016 a les 09:56
El director de Boumort, Jordi Palau, ha presentat les jornades | ACN
La Reserva Nacional de Caça (RNC) de Boumort vol donar a conèixer tot el seu potencial entre el sector turístic de la zona amb l'objectiu d'incrementar les visites i desestacionalitzar l'afluència de visitants. La majoria de gent que visita aquest espai és concentra durant el mes de la brama del cérvol (unes 5.000 persones) i l'època de recollida de bolets.

Així s'ha posat de manifest aquest dimecres al matí en una jornada de formació al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur que ha servit per explicar el potencial de Boumort i com donar-lo a conèixer millor. El director de la RNC de Boumort, Jordi Palau, ha explicat que l'ordenació de l'afluència de visitants durant la brama és un dels reptes de la Reserva, de la mateixa manera que ho és promocionar aquest espai entre el sector turístic.

Durant la jornada s'han proporcionat eines i recursos al sector turístic que els ha de permetre informar els visitants de la Reserva d'una manera clara i precisa. Palau ha explicat que la Reserva té molt potencial des de la brama del cérvol al turisme de natura associat a l'observació i aprofitament de la fauna salvatge.

Aquesta jornada, organitzada per la Reserva Nacional de Caça i el Grup Leader Pirineu Occidental, a través del programa Leader Natura, ha de servir també per millorar la comunicació amb la direcció de la Reserva i per exposar la necessitat de comunicació entre el sector públic i el sector privat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació