Dijous, 16 de maig de 2024
zombie survival

L'apocalipsi zombie arriba a Tremp

La nit del 31 d'octubre tindrà lloc la Zombie Survival Tremp, un joc en format real que s'iniciarà al passeig del Vall

Jordi Ubach 17 d'octubre de 2016 a les 12:51

La ciutat de Tremp serà envaïda pels zombis el proper 31 d'octubre, la vigília de Tots Sants. Els morts vivents camparan pel municipi des de dos quarts de set del vespre fins a la una de la matinada en l'anomenada Zombie Survival Tremp, un joc de rol nocturn de moda que es desenvolupa a partir d'una història fictícia d'una apocalipsi zombie. El passeig del Vall serà el punt de control i d'inici del joc.

Una Zombie Survival és un real game o joc en format real que consisteix en passar una nit sencera intentant sobreviure als atacs dels zombies en un escenari apocalíptic amb l'objectiu és resistir i evitar la fi del món. El desafiament és una prova esportiva, temàtica i nocturna i ja s'ha fet a altres indrets de la península amb més d'una cinquantena d'edicions i tres anys i mig d'història.

A Tremp s'esperen centenars de jugadors, els quals, amb tota probabilitat, i segons previsions de l'organització, moriran tots. Els interessats en participar-hi hauran d'inscriure's a la web de Tinc Ticket o presencialment a l'Ajuntament de Tremp, organitzador de l'acte. Hi ha temps per a fer-ho fins el diumenge 23 d'octubre.

Com funciona el joc? 

A grans trets, la Zombie Survival Tremp és una espècie de gimcana on hi podrà participar tothom i on hi haurà dos tipus de participants, els zombies (voluntaris) i els supervivents (jugadors). Hi ha dos tipus de zombies: els normals (que només poden caminar) que aniran identificats amb un braçalet de color vermell i els Z (que poden córrer) i portaran un braçalet de color groc.

Els supervivents aniran identificats amb un braçalet de color verd. Si un zombie toca un supervivent, aquest li haurà d'entregar amablement el seu braçalet i dirigir-se al check-in. Allí es comunicarà a l'organització si es vol abandonar el joc o seguir participant com a zombie. En aquest es facilitarà un braçalet vermell i s'indicarà al jugador on haurà d'estar.
 

Inscriu-te a la Zombie Survival Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació