Dissabte, 20 d'abril de 2024
fires

La Fira de Santa Teresa d'Esterri d'Àneu tanca amb més afluència

La subhasta presencial ha estat un dels canvis més celebrats de l'edició d'enguany

Redacció 17 d'octubre de 2016 a les 19:02
Un dels vedells a subhasta dissabte a Esterri d'Àneu | Mayte Rivero
La vaca bruna de Casa Forn d'Olp i el toro de casa Marc de Burg han estat els vencedors de les categories més preuades del 36è Concurs de vaca bruna dels Pirineus, que ha tingut lloc aquest darrer cap de setmana a Esterri d'Àneu en el marc de la tradicional Fira de Santa Teresa, una edició que s'ha tancat amb més afluència que en anys anteriors, unes 1.500 persones.

Enguany, a més, la subhasta de vedells i vedelles de raça bruna del Pirineu s'ha fet per primer cop de manera presencial, un fet celebrat especialment entre els ramaders, que han pogut veure el bestiar in situ i no a través d'imatges com en edicions anteriors. La 14a subhasta de vedells i vedelles de raça Bruna dels Pirineus, doncs, es va saldar amb la venda de més del 60% dels 150 exemplars exposats.

El diumenge va ser el torn del cavall amb el 22è Concurs raça Cavall Pirinenc Català, un certamen que es va endur un exemplar d'Espot. Els assistents van poder disfrutar durant tot el cap de setmana de diferents parades, així com del mercat d'artesania, productes ramaders i mercaderia en general.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació