1 de 10
ramaderia

Les dificultats del sector del corder a «Valor afegit» de TV3

Malgrat la seva qualitat, la carn de corder està en perill de quedar ofegada per les importacions de tot el món

per Redacció, 13 d'octubre de 2016 a les 19:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Pernil de corder, hamburguesa de corder, mandonguilles de corder, plats preparats amb el corder com a base... Institucions, productors, venedors i restauradors del Pallars s'han unit per promocionar una carn que, malgrat la seva qualitat, està en perill de quedar ofegada per les importacions de tot el món. El programa "Valor afegit" de TV3 dedica un reportatge al sector del corder.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació