16 d'abril de 2024
esports

La Vall Fosca rep la 13a Trobada internacional de descens de barrancs

Es disputa des d'avui i fins diumenge a la Torre de Capdella

Redacció 2 de setembre de 2016 a les 09:47

Una barranquista practicant un descens. Foto: FEEC


El Canyoning Club Punto Límite organitza la 13a edició de la Trobada internacional de descens de barrancs "Gorgs 2016", els dies 2, 3 i 4 de setembre a la Torre de Capdella. La trobada se celebra anualment des de l'any 2004, després que aquell any sorgís la iniciativa per part de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), de la mà del Comitè Català de Barrancs.

Durant la trobada d’enguany, els assistents gaudiran d’una fira d’exposició de materials de marques especialitzades, conferències i ponències sobre diverses temàtiques relacionades amb aquesta pràctica esportiva a càrrec de professionals, tallers de formació i multitud d’activitats diferents per gaudir amb la família o els amics. A més, també s’oferiran diversos mòduls de formació, com tècniques de perfeccionament, sistema de fortuna, mòduls d’aigües vives, i d’autorescat.

L’organització està preparant la publicació de Gorgs Vall Fosca: Guia de Barrancs, un llibre que recolirà informació sobre prop de 20 descensos a la zona.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació