Dilluns, 29 d'abril de 2024
publireportatge

Darrers dies de la temporada a Port Ainé i al Parc Lúdic i d'Aventura

En aquest complex familiar s'hi poden realitzar tot tipus d'activitats adaptades per a tots els públics

Publireportatge 22 d'agost de 2016 a les 11:38

Dos nens gaudint i fent piruetes als llits elàstics del Parc Lúdic. Foto: Skipallars


Un estiu més, i ja per quarta temporada; l’estació de muntanya de Port Ainé ha obert el seu Parc Lúdic i d’Aventura i serveis complementaris com és l’Hotel Port Ainé 2000, el restaurant i cafeteria i ocasionalment el telecadira Jet Cim per a ús turístic. Des del passat 24 de juny i fins el 31 d’agost, el Pallars compta amb un producte turístic d’altura únic al Pirineu Català.

Les opcions d’oci al Pallars són múltiples, i és que a l’estiu la comarca és visitada per gent d’arreu del país i també estrangers seduïts per atractius indiscutibles com el riu Noguera Pallaresa i les activitats estrelles com es el ràfting o el caiac d’aigües braves, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, que any rera any rep fins a vora 300000 visitants. Però no només això; la bona gastronomia pallaresa i el patrimoni cultural (romànic, museus etnogràfics i d’oficis…) també atrauen a molta gent.

Amb tot això, el Parc Lúdic i d’Aventura de Port Ainé va iniciar la seva activitat l’estiu de 2013 amb l’objectiu d’oferir un espai d’activitats pensat per al gaudi de tota la família en un entorn natural privilegiat.
 

Un grup de joves intrèpids al Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé. Foto: Skipallars


Què hi podem fer al Parc Lúdic

El Parc Lúdic i d’Aventura de Port Ainé es troba a l’esplanada de davant l’Hotel Port Ainé 2000. És una zona lúdica oberta tant a l’hivern com a l’estiu i consta de diversos espais i equipaments on s’hi poden practicar força activitats adaptades per a tots els públics

El Parc d’Aventura als Arbres amb rocòdrom i tirolina amb el miniparc per als més petits, la pista de Tubbing, la zona de llits elàstics i el circuit per als cars i monopatins tot terreny són les principals activitats que els visitants trobaran i que podran realitzar sempre amb l’ajut i supervisió dels monitors titulats del Parc Lúdic.
 

El Disc Golf és una activitat molt estesa als Estats Units. Foto: Skipallars


El Disc Golf complementa la oferta d'activitats. Aquest esport, molt practicat als Estats Units, consta d’un recorregut similar al que es realitza amb el golf tradicional, en què els participants (en grups d'entre 2 i 8 persones) recorren una distància (en aquest cas als voltants del Parc Lúdic de Port Ainé) i llencen discs  a unes cistelles que van trobant pel camí (cadascuna amb el seu Par fixat d’intents per a encistellar-hi els discs).

Totes aquestes activitats s’inclouen en els forfets de parc lúdic que podran adquirir a la web amb un descompte del 10% per venda anticipada i amb preus especials pensats en les famílies.
 

El tubbing és una activitat pensada per a totes les edats. Foto: Skipallars


Àpats d’altura i estones de descans

Després d’un intens dia al Parc, què millor que relaxar-se prenent un refrigeri a la terrassa solàrium de l’Hotel Port Ainé o bé recuperar forces degustant les diferents opcions de restauració; hi trobarem entrepans i per als més gourmands el bufet lliure de Port Ainé on podran gaudir dels plats típics de cuina pallaresa que s’hi serveixen.
 

L'Hotel Port Ainé 2000 és el més alt del Pirineu. Foto: Skipallars


Senderisme, Bicicleta de Muntanya… amb 1 dia no n’hi ha prou; queda’t a l’Hotel més alt del Pirineu; l’Hotel Port Ainé 2000

I és que a Port Ainé hi podràs fer molt més que un matí o tarda d’activitats al Parc Lúdic i d’Aventura. Queda-t’hi a dormir a l’Hotel Port Ainé 2000; l’hotel més alt del Pirineu que a l’estiu es converteix en un espai de tranquil·litat i excel·lent com a base d’operacions per als visitants que gaudeixen del senderisme i les rutes en bicicleta de muntanya, en un indret especial on es poden admirar les més boniques postes de sol i cels estrellats i on en família els nens podran fer i desfer sense patir per cotxes i la massificació d’altres destins. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació