Dijous, 18 d'abril de 2024

El barroc centra el primer concert del FeMAP al Pallars

L'església de Santa Llogaia d'Espot, escenari de l'actuació d'Inégal Consort

Redacció 11 de juliol de 2016 a les 10:49

Imatge de l'actuació d'aquest diumenge a Espot. Foto: FeMAP


El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja ha arribat al Pallars. Després de l'èxit de passades edicions, enguany s'espera que el cicle augmenti els visitants i l'interès per aquest tipus de música. El primer concert ha tingut lloc aquest diumenge al vespre a l'església de Santa Llogaia d'Espot a càrrec d'Inégal Consort, format per la soprano Marta Garcia Cadena.

El programa ofert neix d'una sincera i profunda connexió amb les peces triades. Unes obres que arriben a l'ànima i atrapen per la seva bellesa, desitjant que tothom les conegui, encarnar-les de nou per fer arribar la seva essència i viatjar fins allà on et porten. Emmarcat dins el barroc, les peces interpretades a Espot van anar del Seicento italià, amb figures cabdals com Claudio Monteverdi o Barbara Strozzi, fins a l'evolució vocal del segle XVIII del barroc alemany, amb Haendel o Telemann.

El proper concert del FeMAP al Pallars tindrà lloc aquest dijous a l'Espai Cultural La Lira de Tremp, amb Capella de Ministrers, un itinerari musical per la Mediterrània medieval de la mà dels viatges de Ramon Llull i l'entorn musical que hi havia en aquests indrets. Les entrades dels concerts es poden comprar per Internet a la web del FeMAP o a presencialment a les Oficines de Turisme del Pallars Jussà i Pallars Sobirà, als ajuntaments corresponents i als hotels col·laboradors.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació