Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

17 medalles pels palistes pallaresos al Campionat d'Espanya d'estil lliure

Sort ha donat el tret de sortida aquest cap de setmana a les competicions de riu

Redacció 20 de juny de 2016 a les 10:16

Un palista en plena execució d'una figura al Campionat disputat a Sort. Foto: Ajuntament de Sort


Aquest cap de setmana s'ha disputat a Sort el Campionat d'Espanya de Caiac d'Estil Lliure i com en altres ocasions, els atletes de Sort han demostrat el seu bon estat de forma en el desenvolupament de tots els trucs i figures en aquesta disciplina tan espectacular. Els atletes pallaresos han fet podi en la majoria de les categories, enduent-se un total de 17 medalles.

Aquest campionat és el tret de sortida de les competicions que tindran lloc aquest juliol en el marc del 53è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Una de les cites més importants serà del 21 al 24 de juliol dates en què es celebrarà el Campionat d'Espanya d'Eslàlom, la prova més important d'aquesta disciplina a nivell estatal abans dels JJOO de Río i on competiran membres de l'equip nacional.

En la categoria K1 Cadet Masculí, Isard Hurtado, de l'Associació Esportiva Pallars, s'ha imposat davant dels seus contrincants gironins del club Salt-Ter, Jan Muntada i Alexei Sabater, segon i tercer classificat respectivament. En la categoria K1 Femení Juvenil, la Kira Carreto i la Sílvia Gallego del Club Kayak Sort han quedat en la primera i la segona posició. En la categoria K1 Masculí Juvenil, els del Club Kayak Sort han dominat la competició, ja que Adrià Ovando ha estat el primer classificat, Arnau Dolcet el segon i Ian Salom el tercer. I en la categoria K1 Masculí Sènior, Oriol Colomé ha aconseguit la 2a posició en favor de Quim Fontané del Club Salt-Ter que ha quedat primer.
 
En les categories inferiors masculines, Nil Garcia, de l'Associació Esportiva Pallars, ha sigut el primer classificat de la categoria K1 Benjamí; Jonc Hurtado i Max Martínez han sigut el primer i el segon classificat en la categoria K1 Benjamí, tots dos també de l'Associació Esportiva Pallars; i l'Unai Silva (Club Kayak Sort) ha quedat en la segona posició en la categoria K1 Infantil.

En les categories inferiors femenines, Noa Cot i Gaia Soria, de l'Associació Esportiva Pallars, han quedat en primera i segona posició respectivament en la categoria K1 Aleví i en la categoria K1 infantil, Arboló Rafel del Club Kayak Sort ha sigut la primera classificada i Ona Baró, de l'Associació Esportiva Pallars, ha sigut la segona classificada.
 
Finalment, en les categories de veterans, els de Sort s'han imposat a la resta de contrincants, Jurdana Ergüin de l'Associació Esportiva Pallars ha fet podi en la primera posició i Alfonso Andreu, del Club Kayak Sort també.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació