Divendres, 26 d'abril de 2024

Tremp aprova l'ampliació del pressupost en 160.000 euros

L'ajuntament garantirà la visibilitat i la implementació de la Llei per eradicar la LGTBIfòbia a Tremp

Redacció 8 de juny de 2016 a les 09:23

Imatge d'arxiu d'un ple de l'Ajuntament de Tremp. Foto: Jordi Ubach


El ple de l'Ajuntament de Tremp ha aprovat aquest dilluns per unanimitat l'ampliació pressupostària, xifrada en uns 160.000 euros. Segons va explicar l'alcalde, Joan Ubach, el pressupost s'adequa a diferents subvencions que ha concedit la Diputació de Lleida per a diverses actuacions, concretament per a la renovació i adequació de les web municipal per a dispositius mòbils, per a l'adquisició d'una màquina escombradora, per a la renovació de la placa del Casal Pare Manyanet, el funcionament de llars d'infants, la segona festa Pallars Terra de corder, obres al cementiri i reparació del parquet del pavelló del Juncar. 

En aquesta sessió també es van debatre diferents mocions, entre les quals una per garantir la visibilitat i la implementació de la Llei per eradicar la LGTBIfòbia a Tremp, proposada pel col·lectiu Colors de Ponent. Es va aprovar per unanimitat dels tres grups, que van posar de manifest el valor de la iniciativa i les implicacions reals que comporten al municipi de Tremp. Aquesta moció declara Tremp respectuosa amb la diversitat sexual i contrària a la discriminació per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. També contempla actuacions concretes adaptades a la realitat rural del municipi en la lluita contra la LGTBIfòbia. El proper 28 de juny (dia internacional LGTBI) onejarà la bandera irisada a la ciutat de Tremp.

La tercera moció, també presentada pel grup de Compromís per Tremp, sobre la destinació a la millora del casc antic dels beneficis fiscals derivats de l'obertura d'un nou centre comercial a Tremp, va ser desestimada per l'equip de govern, que va explicar que aquesta quantitat ja està prevista al pressupost i aquests ingressos una vegada arribin es destinaran al que en aquell moment tingui major urgència.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació