Dissabte, 20 d'abril de 2024

Animal enlluerna la nit pallaresa en la festa d'aniversari de Pallars Digital

El grup sorprèn amb el seu directe animat i festiu en una nova celebració multitudinària | El Mag Miquel Àngel, TrastoCATs i Showkats completen els actes amb nota

Jordi Ubach 6 de juny de 2016 a les 09:11

Animal va sorprendre els assistents amb el seu directe alegre i festiu. Foto: Jordi Ubach


Multitudinària i festiva. Així va ser la celebració del tercer aniversari de Pallars Digital del passat divendres, que va tenir lloc a la plaça del Tornall de Rialp. Des de dos quarts d'onze de la nit, amb l'actuació del Mag Miquel Àngel, fins passades les quatre de la matinada, més de 400 persones van gaudir dels diferents actes programats per a celebrar l'efemèride, que va comptar amb el patrocini de l'Ajuntament de Rialp, Nació Digital i Cervós Grup.
 

El Mag Miquel Àngel va ser l'encarregat d'encetar la nit. Foto: Jordi Ubach


A les 22:30h va començar la primera actuació de la nit, la del reusenc Mag Miquel Àngel, que va captivar els assistents amb les seves màgiques habilitats i el seu sentit de l'humor. Acte seguit va tenir lloc la primera actuació musical de la nit, la de TrastoCATs, de la Pobla de Segur. Tot i la baixa d'última hora del seu bateria per malaltia, el jove grup va escalfar la nit per donar pas a l'actuació estel·lar de la festa: Animal, que va presentar per primer cop al Pallars el seu disc de debut, Més enllà de les paraules.
 

TrastoCATs, un grup jove i amb molt futur. Foto: Jordi Ubach


Més de 400 persones van cantar i ballar sense parar els 11 temes que formen el disc, entre els quals s'hi troba l'èxit del moment Només amb tu, corejat per un públic entregat des del minut u. La banda, capitanejada per Gerard Aledo, també conegut artísticament com a Sr. Smizz, va entregar-se al públic pallarès durant una hora i mitja en una actuació que es recordarà durant molt de temps.


La festa va continuar fins passades les 4h de la matinada amb una sessió de música a càrrec dels dj's de Rialp Showkats. Abans, però, es van sortejar els dos sopars per a dos persones a Lo Quiosc de Talarn i a l'Escalarre Rock Cafè de Sort, així com una samarreta i un disc d'Animal.
 

Els premiats del sorteig posen junts. Foto: Darío Albert


Des del diari volem agrair l'assistència a tots els que us vau acostar fins la carpa per participar d'una vetllada, novament, tan multitudinària, i molt especialment als nostres lectors, anunciants, col·laboradors i patrocinadors que donen sentit a l'existència del diari. La festa d'aniversari de Pallars Digital es ve celebrant des de fa dos anys durant el primer cap de setmana de juny, i s'ha convertit amb només tres d'edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu pallarès.
 

Animal va omplir la carpa de Rialp. Foto: Jordi Ubach


A banda dels patrocinadors, la festa del tercer aniversari de Pallars Digital no hagués estat possible sense la confiança de tots i cadascun dels nostres lectors durant aquests tres anys de vida, sense els socis, sense els anunciants, ni sense els col·laboradors que han volgut recolzar la iniciativa. Aquests són la cervesa CTretze Pirineus, la Comissió de festes de Rialp, el Cafè Lambretto, BBVA, el restaurant La Canonja, l'Hostal-Restaurant Buenos Aires, Comuniquemm, Sebastia Indústries de la fusta, Lo Quiosc i l'Escalarre Rock Cafè.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació