Dissabte, 27 d'abril de 2024

Finalitza el Programa per aturats sense prestació al Pallars Sobirà

S'han pogut contractar durant 6 mesos a 13 persones i un coordinador

Redacció 18 de maig de 2016 a les 09:32

Adequació, neteja i manteniment de l'entrada de l'edifici del Consell del Sobirà. Foto: CCPS


Ha finalitzat el Programa Treball i Formació promogut pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per persones aturades de 45 anys o més que han exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació que ha permès al Consell Comarcal del Pallars Sobirà contractar a 13 treballadors durant sis mesos i a un coordinador. Les tasques s'han desenvolupat a nivell comarcal formant diferents brigades. Aquests treballadors són majoritàriament peons que han dut a terme feines de neteja i desbrossament de carreteres i manteniment i conservació d'infraestructures comarcals.

Treball i Formació ofereix als seus destinataris, d'una banda, experiència laboral en diferents tasques de caràcter públic i d'interès social i alhora porta associada una part formativa professionalitzadora de 120 hores que els ha ajudat a millorar la seva ocupabilitat.

Pels treballadors ha estat una oportunitat per prendre contacte de nou amb el món laboral i formar-se per millorar la qualitat del seu treball. Aquestes contractacions han aportat una dinàmica de treball a persones afectades per una situació d'atur des de fa molt de temps. Els ha suposat l'oportunitat de tornar-se a sentir treballadors en actiu i motivar-los per a continuar la recerca d'una ocupació que pugui esdevenir estable.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació